Jeste li znali da djevojčice sanjaju o savršenom spa danu? Pronašli smo mjesto koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost!

Sweet Spa Party. (Foto: Facebook, Sweet Spa Party)

Planiranje proslave rođendana ili neke druge zabave roditeljima ponekad zna biti izazovno iskustvo, posebice ako je taj događaj baš kad ste na putovanju. Ispunjavanje želja djeci nije lak zadatak, a organizacija rođendana i zabava, posebice onih tematskih iziskuje nabavljanje rekvizita, hrane i pića, angažiranje animatora, osiguravanje prostora i još mnoštvo dodatnih aktivnosti. Ako se nalazite na nepoznatoj destinaciji, to je vrlo izazovan zadatak. U želji da sve prođe u najboljem redu i da vaša djeca zauvijek pamte party koji ste za njih organizirali u sklopu obiteljskog putovanja, nekada je najbolje sve prepustiti rukama stručnjaka. 

Što djevojčice žele?

Na tržištu je danas velika ponuda aktivnosti za djecu, a specijalizirane rođendaonice i igraonice za djecu svakodnevno šire svoju ponudu vodeći se aktualnim trendovima, a tome je doskočio londonski Sweet Spa Party, mjesto za sve one koji su u potrazi za aktivnostima koje će oduševiti malene princeze i uvesti ih u ružičasti spa svijet.

Ovog proljeća letite balonom, uživajte u panoramama od kojih zastaje dah i otkrijte skrivene dragulje Hrvatske

Spa party koji se pamti

Sweet Spa Party nalazi se u Bexleyheathu i HIT je mjesto za zabave za djecu od 5 do 14 godina koje malim damama pruža očaravajuće spa iskustvo. Ako tražite kratak predah od putničkih aktivnosti za djevojčice, Sweet Spa Party je savršena lokacija na kojoj si mogu ugoditi „ženskim“ sitnicama koje život čine ljepšim i ružičastijim.

Organizatori pružaju usluge organiziranja tematskih rođendana i partyja za djevojčice u prekrasno uređenom prostoru punom cvijeća i ispunjenom opuštenom i zabavnom atmosferom. Osim zabava u vlastitom prostoru Sweet Spa Party pruža usluge obilnih zabava u središnjem Londonu i području Essexa.

Čajanka, kreativne radionice i spa day

Sweet Spa Party u bogatom asortimanu usluga pruža nekoliko različitih paketa kao što su Sweet Spa Party paket, izrada kristala za kupanje i spa zabava, Vilinska popodnevna čajanka, Tradicionalni popodnevni čaj i izrada nakita te paket koji uključuje kutije s hranom i popodnevni čaj.

Zabave su za djecu od 5 godina pa nadalje, međutim svaki od paketa predviđen je za određenu dob. Tako ćete u ponudi pronaći pakete za djevojčice, tinejdžere, ali i za odrasle. U ponudi su razne zabavne radionice, a male princeze mogu uživati u ukrašavanju kolačića, Galentines Spa tretmanima, crvenom popodnevnom čaju i slasticama, a cijelu ponudu paketa možete pogledati na linku

Sweet Spa Party paket 

Sweet Spa Party paket je najpopularniji paket koji uključuje sve što je potrebno slavljenici i njezinim gostima za nezaboravnu proslavu rođendana. Ova dvosatna zabava uključuje raznorazne aktivnosti koje jamče odličnu zabavu za cijelu ekipu. U ovoj ponudi možete izabrati jednu od triju spa aktivnosti – izradu prirodne maske za lice, vlastite narukvice, privjesaka za telefon ili torbu ili spa tretman za stopala.

Svaka od njih uključuje besplatnu ružičastu limunadu, glitter make-up za djevojčice, ogrtač za svakog gosta koji će nositi na zabavi, za slavljenicu ogrtač u drugoj boji i cvjetnu krunu, personalizirane e-pozivnice za zabavu, personalizirani znak dobrodošlice s imenom i godinama slavljenice, cvjetni zid za fotografiranje, postolje za tortu s pozadinom u obliku cvjetnog obruča, mekane trake za glavu i japanke, pojedinačno sjedalo oko stola za svakog uzvanika i ogledalo. Hrana nije uključena u cijenu, međutim na zahtjev roditelja može se dodati. Zabava traje 1 sat i 30 minuta, a maksimalan broj djece je 20.

Prilikom planiranja sljedećeg dječjeg rođendana upitajte svoje male princeze sanjaju li o spa danu koji će pretvoriti njihove snove u stvarnost. Po mogućnosti isplanirajte putovanje u London u tjednu kada je rođendan vašoj djevojčici i priuštite joj iskustvo o kojem će pričati još dugo nakon što se vrati s putovanja.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci