Isprobali smo novi pametni dječji sat 360 Botslab Kids Watch E3. Evo što sve može!

360 Botslab Kids Watch E3. (Foto: Family Welcome)

U današnjem svijetu u kojem su sigurnost i brza komunikacija s najmilijima od iznimne važnosti, roditelji se često suočavaju s izazovom pronalaženja savršenog uređaja koji će im omogućiti da budu u kontaktu sa svojom djecom, ali i koji će povećati njihovu sigurnost. Bio je to povod za testiranje novog modela pametnog sata, 360 Botslab Kids Watch E3, koji se pokazao kao savršeno rješenje za roditelje čija su djeca neprestano u pokretu. U nastavku detaljno opisujemo sve njegove mogućnosti.

360 Kids Watch E3 ima pregledan zaslon u boji od 1,3 inča.
360 Botslab Kids Watch E3. (Foto: Family Welcome)

Pametni sat s neodoljivim dizajnom i jednostavnom funkcionalnošću

Ovaj sat dolazi u zanimljivom dizajnu koji će privući pažnju djece – dostupan je u plavoj i ružičastoj boji, ali ono što ga čini iznimno korisnim jest njegova funkcionalnost. Sve što trebate je ubaciti SIM karticu (na pretplatu ili bonove) i u nekoliko koraka jednostavno ćete aktivirati i pokrenuti sve njegove funkcije. Nakon što se SIM kartica postavi u uređaj, roditelji mogu preuzeti aplikaciju Safety Watch s Google Playa ili App Storea te prijaviti se za njegovo upravljanje.

Sanjate li o bezbrižnom skijaškom odmoru s djecom? Obertauern pruža pravu snježnu zabavu sve do početka svibnja!

Pametni satom može se snimiti i selfie.
360 Botslab Kids Watch E3 karakterizira pregledan zaslon, a njime se može snimiti i selfie. (Foto: Family Welcome)

Kućište ovog pametnog sata karakterizira pregledan zaslon u boji od 1,3 inča, s USB priključkom za punjenje smještenim na stražnjoj strani, dok se mjesto za SIM karticu nalazi na njegovoj lijevoj bočnoj strani. Na desnoj bočnoj strani pametnog sata nalazi se jedan gumb koji djetetu omogućava upravljanje svim funkcijama uređaja. Dodatno, za optimalnu udobnost prilikom nošenja na dječjoj ruci, ovaj sat je opremljen silikonskim vodootpornim remenčićem, osiguravajući lagan osjećaj bez ikakvog opterećenja. Istovremeno, klasična kopča osigurava pouzdano zadržavanje na ruci tijekom svih dječjih aktivnosti.

Pametni sat za djecu.
Pametni sat za djecu. (Foto: Family Welcome)

S kapacitetom baterije od 850 mAh, koja s jednim punjenjem može trajati do čak 7 dana, roditelji mogu bezbrižno pratiti sigurnost kretanja svog djeteta. Nema više brige o brzom pražnjenju baterije jer se sat jednostavno puni putem Micro USB kabla, a punjenje od 2,5 sata dovoljno je kako bi sat bio ponovno spreman za akciju.

Naravno da nam ovim satovima nije cilj špijunirati našu teen ekipu jer ozbiljno mislimo da to nije cool, ali u recenziji ćemo vam objasniti zašto su ti pametni satovi zapravo jako korisni.

360 Kids Watch E3 ima ugrađen GPS i SOS gumb.
360 Kids Watch E3 ima ugrađen GPS i SOS gumb. (Foto: Family Welcome)

360 Botslab Kids Watch E3 – sat koji štiti i povezuje

Ugrađeni GPS omogućava roditeljima praćenje lokacija na kojima se sat nalazio unutar nekoliko dana. Aktiviranjem virtualne ograde, roditelji mogu osigurati da se njihovo dijete uvijek nalazi na sigurnim lokacijama, a napusti li dijete zonu sigurnosti, roditelji će automatski primiti obavijest na svoj mobitel. Iako, ova mogućnost kod tinejdžera može biti izazovna jer oni su poznati po svojim šalama i prankovima.

360 Botslab Kids Watch E3 sat omogućava jasne videopozive između sata i telefona zahvaljujući 2 MP kameri.
360 Botslab Kids Watch E3 sat omogućava jasne videopozive između sata i telefona zahvaljujući 2 MP kameri. (Foto: Family Welcome)

Za hitne situacije, tu je SOS gumb koji dijete može pritisnuti u trajanju od 5 sekundi i automatski poslati alarm roditeljima. Osim toga, sat omogućava jasne videopozive između sata i telefona zahvaljujući 2 MP kameri, pružajući roditeljima mogućnost da uvijek budu u vizualnom kontaktu sa svojim djetetom. Prije iniciranja videopoziva, preporučljivo je poslati poruku kako bi se provjerilo je li naš tinejdžer dostupan za videorazgovor. Jer, tinejdžeri…

Pametni sat za djecu 360 Botslab Kids Watch E3.
Pametni sat za djecu 360 Botslab Kids Watch E3. (Foto: Family Welcome)

Podržavajući 4G videopozive, glasovne pozive, tekstualne poruke i grupne razgovore, ovaj sat nudi sveobuhvatnu komunikacijsku platformu za djecu i roditelje. Uz to, zahvaljujući IPX8 certifikatu vodootpornosti, roditelji mogu biti bez brige čak i ako njihovo dijete trenira u svim vremenskim uvjetima, uključujući kišu.

Iako se pametni uređaji često ne smatraju prikladnima za upotrebu u školskim okruženjima, značajka koja će sigurno oduševiti roditelje jest način rada „učionica“. Ova opcija omogućava postavljanje sata na način koji ne ometa dijete, prikazujući u tom trenutku samo trenutačno vrijeme na zaslonu.

Pametni sat za djecu u pokretu.
360 Botlab Kids Watch E3. (Foto: Family Welcome)

Vjerni pratitelj djece u pokretu

Osim spomenutih karakteristika, ovaj sat nudi integriranu štopericu i funkciju brojanja koraka što djetetu omogućava praćenje vlastite dnevne aktivnosti ili treninga. To čini 360 Botslab Kids Watch E3 idealnim pratiteljem aktivnih sportaša.

Važno je naglasiti da je sigurnosni sustav usmjeren na privatnost, s podrškom za do 50 kontakata koje su odobrili roditelji i bez pristupa neprikladnom sadržaju, pružajući roditeljima potpunu sigurnost u digitalnom svijetu.

Pametni sat za djecu.
Modni dodatak i koristan gadget za (aktivnu) djecu. (Foto: Family Welcome)

Osim što je 360 Botslab Kids Watch E3 neizostavan modni dodatak i koristan gadget za djecu mlađeg uzrasta, odličan je i za tinejdžere koji žive dinamičan životni stil, dok istovremeno roditeljima pruža osjećaj povezanosti, bez obzira na udaljenost.

Pronaći ga možete kod distributera Bijelić Co, unutar Venkon.hr internetske trgovine po cijeni od 89,00 eura. Za više informacija posjetite njihovu stranicu na Facebooku ili Instagramu.

Ovaj sadržaj je nastao u suradnji s Bijelić Co prema najvišim profesionalnim standardima portala Family Welcome.

Ovim putem zahvaljujemo Rugby klubu Zagreb na ustupljenom terenu za potrebe snimanja fotografija.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci