Čokoljupci, pozor: pronašli smo restoran očaravajuća interijera, raj za sve ljubitelje slatkog i kuhinja iz cijeloga svijeta! 

Pemdora restoran. (Foto: Pemdora, Instagram)

Danas je pravi izazov stvoriti prostor koji će potaknuti maštu, a tematski restorani nude upravo to. Zamislite mjesto gdje se svaki obrok pretvara u avanturu, a svaki kutak krije tajanstvene priče. Upravo je jedan takav, posebno dizajniran za djecu, otvoren u Ahmedabadu u Indiji

Neograničeno uživanje u hrani i zabavi 

Restoran Pemdora nazivaju još i Planetom hrane i slastica: kupite li ulaznicu u iznosu od 499 indijskih rupija (5,50 eura) za odrasle i 249 indijskih rupija (nešto manje od 3 eura) za djecu, tijekom ručka možete neograničeno uživati u očaravajućem interijeru i ukusnim jelima i desertima. Ponuda hrane i pića sastoji se od više od 150 namirnica koje možete kušati bez ograničenja

Osim ponude ručka, restoran nudi uživanje u večeri i sjajno je mjesto za proslavu dječjeg rođendana. Ponuda hrane i pića zaista je velika, pa tako na jednome mjestu istovremeno možete uživati u talijanskoj, meksičkoj, kineskoj, tajlandskoj, japanskoj, indijskoj i kontinentalnoj hrani te mocktailsima, sladoledu, raznim varijantama muffina, pudinga, peciva i kolača. 

Tražite ideju za jednodnevni izlet? Otkrijte netaknutu ljepotu kanjona Kamačnik u Gorskom kotaru

Bajkovit interijer savršena je fotografska kulisa 

Na samom ulazu u restoran Pemdora nalazi se hodnik ukrašen svjetlosnim instalacijama i vrata koja vas uvode u bajkovit svijet koji pršti veselim bojama. Svaki kutak restorana pomno je osmišljen, pa posjetitelji imaju priliku sjediti za stolovima u obliku korneta, gljiva i krafni ili uživati u tematski uređenim separeima

Možete prošetati „voćnom plažom”, odmoriti se na „mekom planinskom lancu”, uživati u desertu ispod „čokoladnog vodopada” ili posjetiti gradove Pemdore – „Cake ‘O’ City”, „Mocktail ‘O’ City” ili „Candy ‘O’ City”. 

Svaki dio prostora osmišljen je tako da ponuda hrane i pića bude nadohvat ruke i da u svakom trenutku posjetitelji mogu ustati i poslužiti se nekom od namirnica. Osim zanimljivih stolova postavljenih u središnjem dijelu restorana, tu su i skriveni separei u tematskim „gradovima” i kućicama. 

Prvi čokoladni tematski restoran u Indiji 

U Pemdori, prvom čokoladnom tematskom restoranu u Indiji, možete se bez ustručavanja prepustiti putovanju okusima ne brinući se pritom o računu. Trebate samo ranije rezervirati termin telefonskim pozivom, a kontakt možete pronaći na njihovu Instagram profilu. Cijena ulaznice jednaka je za sve termine, od 11:30 do 23 sata, a ulaznica vrijedi sat i petnaest minuta. 

Tematski restorani nude jedinstveno iskustvo, a ovaj prostor ispunjen bajkovitim namještajem, raznolikom hranom i slasticama savršena je lokacija za male gurmane i avanturiste. Planirate li putovati u daleku Indiju, na svoj popis svakako dodajte i ovaj maštoviti restoran.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci