Ako su vam djeca fanovi Peppe Pig onda će vas ovaj tematski park oduševiti!

Peppa Pig World. (Foto: Facebook Paultons Park)

Vožnja na panoramskom kotaču, vožnja čamcem, traktorom ili vlakom. Let balonom, jurnjava niz tobogan ili spuštanje niz impozantan toranj samo su neke od atrakcija koje vas čekaju u Paultonsu, obiteljskom tematskom parku u Velikoj Britaniji. 

Uz više od 70 uzbudljivih vožnji i atrakcija, na 140 hektara prekrasnog parka na rubu Nacionalnog parka New Forest nalazi se i jedini Peppa Pig World u Velikoj Britaniji s devet tematskih zabavnih vožnji. Planirate li obiteljsko putovanje za vrijeme školskih praznika, a djeca su van fanovi Peppe Pig, onda je tematski park Paultons nezaobilazna atrakcija koju morate posjetiti.

Obiteljski tematski park Paultons najbolje je ocijenjen park na Googleu 

Otkako je otvoren 1983. godine, u vlasništvu je obitelji Mancey koja i danas upravlja parkom. Ovdje možete uživati u uzbudljivom spustu toboganima, unutarnjim i vanjskim igralištima, vodenim parkovima i nevjerojatnoj zbirci životinja. 

Očekuju vas i razne adrenalinske vodene vožnje, vožnja vlakom, vožnja na spuštajućem tornju, autoškola i brojne druge atrakcije. Paultons nudi velik izbor vožnji za mlađe uzraste i nešto uzbudljivih vožnji za tinejdžere, a sve su uključene u ulaznicu, čak i Go Karts.

Paultons Park nastoji pružiti najbolju zabavu svim članovima, stoga postoje mnoge vožnje za djecu nižu od jednog metra visine, uključujući vožnju balonom, panoramski kotač, vožnju čamcem, vožnju traktorom, vožnju vlakom i još mnogo toga, a većinu njih možete pronaći u Peppa Pig Worldu

Proljeće na Cresu u znaku aktivnog odmora i vrhunskih lokalnih namirnica. Evo što vas sve očekuje!

Peppa Pig World 

Paultons Park dom je tematskog parka Peppa Pig, najdražeg lika naše djece koji poznaju iz crtića. Ovdje imaju priliku upoznati Peppu i Georgea, družiti se s njima i fotografirati na terasi ispred škole. Osim dva najpopularnija lika, sezonski se pojavljuju Mama Prase i Tata Prase, Zoe Zebra i Suzy Ovca, a svi oni spremno dočekuju i animiraju djecu

Djeca dobro znaju da je Peppina omiljena igračka njezin Teddy, a Georgeova „gospodin Dinosaur”, a u Peppa Pig Worldu možete skočiti na leđa prapovijesnoga gospodina Dinosaura ili se provozati u vlakiću Djeda Praseta. 

Tata Prase obožava svoj auto, a djeca imaju priliku provozati se u njemu ili obići park poput kraljevske obitelji, u letećoj kočiji s koje se pruža najljepši pogled na kraljevstvo. Ako ste željni adrenalina, na raspolaganju s vam vožnja vjetrovitim dvorcem, let helikopterom gospođe Zec i vožnja čamcem kroz uzburkane valove. 

Djeca niža od jednog metra imaju besplatne ulaznice! 

Paultons Park s radom je počeo 15. ožujka, a cijenu dnevne ulaznice možete pogledati ovdje. Ulaznice za djecu nižu od jednog metra su besplatne. Park je za posjetitelje otvoren od 10 sati, a na uzbudljive vožnje možete od 10:30 do 16:30 sati. 

Kako stići do Peppa Pig Worlda?

Do Paultons Parka možete lako stići osobnim automobilom jer se nalazi odmah nakon izlaza 2 s M27, blizu ruba Nacionalnog parka New Forest. Do njega ćete stići prateći smeđu turističku signalizaciju na autocesti prema Bournemouthu i Southamptonu. 

Najbliže glavne željezničke stanice jesu Southampton Airport Parkway, koji je od Parka udaljen 15 minuta vožnje taksijem, te Southampton Central, koji je udaljen desetak minuta. Centralni kolodvor Southamptona nalazi se preko puta terminala gradskog autobusa i tako omogućuje vezu s Parkom. 

Putujete li trajektom, od međunarodne trajektne luke Portsmouth do Paultonsa trebat će vam 30 minuta vožnje automobilom. U blizini se nalaze zračne luke Southampton, koja je udaljena 15 minuta vožnje automobilom, i Međunarodna zračna luka Bournemouth, koja je udaljena otprilike 30 minuta vožnje.

Peppa Pig, njezina obitelj i prijatelji već niz godina uveseljavaju djecu na malim ekranima, stoga, imate li u planu odlazak na obiteljsko putovanje u Ujedinjeno Kraljevstvo, nemojte propustiti posjetiti očaravajući tematski park Paultons i zabavni park Peppa Pig World. Ove atrakcije sigurno će u vaše putovanje unijeti posebno veselje i izmamiti osmijehe na lica vaše djece. 

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci