Najave filmova u CineStaru: Donosimo 7 veličanstvenih naslova koje ne smijete propustiti u veljači i ožujku!

CineStar najave filmova za veljaču i ožujak. (Foto: iStock)

U veljači i ožujku CineStar kina pripremila su uzbudljive naslove koje ne smijete propustiti. Bilo da kao veliki filmoljupci uživate u dramatičnim zapletima, scenama koje podižu razinu adrenalina, humorističnoj radnji popraćenoj romantičnim elementima ili poučnoj radnji animiranih filmova, u narednim tjednima očekuje vas mnoštvo filmskih poslastica. Mi vam donosimo neke u kojima možete uživati s djecom različitih uzrasta, a na vama je da odaberete naslov i datum prikazivanja.

Brzi i neustrašivi

Brzi i neustrašivi stiže na filmska platna 22. veljače. To je sinkronizirani crtani film koji donosi zabavnu avanturu za cijelu obitelj. Radnja prati lorisa po imenu Zhi koji sudjeluje u bezobzirnoj automobilskoj utrci duž povijesnog Puta Svile u Kini kako bi spasio posljednje selo lora (uključujući i dom svoje bake) od rušenja i razvoja koje planira psihotična žaba po imenu Archibald Vainglorious. 

Što vidjeti u Budimpešti? 10 zanimljivih atrakcija koje ne smijete propustiti tijekom posjeta

Lisa Frankenstein 

Istog datuma, 22. veljače u CineStar na platna stiže i Lisa Frankenstein, horor-komedija za mlade koja prati život neshvaćene gotičke tinejdžerice Lise Swallows. Radnja filma odvija se u davnoj 1989. kada Lisa oživi zgodni leš iz viktorijanskog doba tijekom oluje uz pomoć pokvarenog stroja za sunčanje u svojoj garaži. Nakon što prođu transformaciju, romantični duo kreće na ubojito putovanje kako bi pronašao pravu ljubav i sreću.

Imaginarni 

Imaginarni je horor film, koji potpisuje tvoritelj filmova Pet noći kod Freddyja i M3GAN, a koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja – i traži odgovor na vječno pitanje: jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte ili su samo paravan za nešto puno strašnije? Kada se Jessica sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina najmlađa kćer Alice razvije jezivu privrženost plišanom medvjediću kojeg zove Chauncey. Alice s Chaunceyjem počinje igrati igre koje su u početku razigrane, ali postaju sve zlokobnije. Kako Aliceino ponašanje postaje sve više zabrinjavajuće, Jessica intervenira i polako shvaća da je Chauncey puno više od plišanog medvjeda za kojeg je vjerovala da jest. Ovaj horor film koji će vam podići razinu adrenalina u kina stiže u CineStar 7. ožujka.

Kung Fu Panda 4

Tko ne voli pustolovine najsmješnijeg majstora kung-fua? U urnebesnom novom poglavlju omiljene akcijske komedije, 7. ožujka, nakon dugog iščekivanja vraća nam se panda Po! 

Kung Fu Panda 4 sinkronizirana je na hrvatski, a nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase, zmajevog ratnika Poa sudbina je pozvala da se napokon odmori. U četvrtom dijelu odabran je da postane duhovni vođa Doline mira. Po zna o duhovnom vodstvu isto koliko i o paleo dijeti, a mora pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju.

Izazov života

Izazov života adrenalinska je avantura koja prati Michaela Whitea, čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkom utrkivanju. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikle, penju se i kajakare. Michael, opsjednut pobjedom i suočen s financijskim izazovima i osobnim žrtvama, okuplja snažan tim za posljednju priliku. Tijekom utrke, tim susreće lutalicu Arthura, psa koji postaje neizostavan član tima. Film možete pogledati od 21. ožujka. 

Godzilla X Kong: Novo carstvo 

Godzilla X Kong: Novo carstvo epohalni je film koji će produbiti povijest titana, njihovo podrijetlo i tajne Otoka lubanja! Akcijsko-fantastični film donosi eksplozivni okršaj između Godzille i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzillu u borbu protiv kolosalne prijetnje skrivene unutar našeg svijeta, izazivajući njihovo vlastito postojanje – i naše. Svjedočiti usponu novog carstva u kinima možete od 28. ožujka. 

Noina arka 

Noina arka predstavlja zabavan i originalan pristup jednoj od najikonografskijih i najpoznatijih priča svih vremena. Ovaj film prati dva miša, karizmatičnog pjesnika s groznom tremom na pozornici, i talentiranog i šarmantnog gitaristu. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju ući na Noinu arku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmiješila, Vini i Tito uspijevaju neprimjetno ući na arku i zajedno spriječiti sukob između mesoždera i biljojeda. U isto vrijeme, životinje izvode niz klasičnih pjesama inspiriranih poznatim pjesnikom Viníciusom de Moraesom. Film je sinkroniziran, a pogledati ga možete od 28. ožujka.

Nadolazeći period donosi mnoštvo zanimljivih naslova i koje god žanrove preferirali, zasigurno ćete pronaći svoje favorite. Uživanje u filmovima na velikom platnu omogućava nam intenzivnije iskustvo i donosi posebnu atmosferu, a raspored prikazivanja i cijene ulaznica potražite na CineStar Cinemas internetskoj stranici.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci