Ljupki plišani medvjedići najslađi su izvor inspiracije za putovanja

Plišani medvjedići. (Foto: iStock)

Još od malih nogu gajimo posebne emocije prema plišanim igračkama, posebice prema medvjedićima. Njihova mekoća i toplina uvijek su nas umirivali i donosili osjećaj sigurnosti. 

Bez obzira na to kamo smo išli, naši vjerni plišani pratitelji uvijek su bili uz nas, pružajući nam utjehu kad god nam je bilo potrebno. Bilo je dovoljno uzeti u naručje svog medvjedića i vrlo bismo brzo zaboravili sve brige svijeta oko sebe.

U tim posebnim trenucima provedenima s plišanim prijateljima učili smo nove riječi i zvukove, istraživali maštovite svjetove i gradili nevjerojatna prijateljstva. Plišane igračke bile su naša neiscrpna riznica radosti i smijeha.

I sad kad smo odrasli ta posebna veza s plišanim igračkama nije nestala. Danas nas podsjećaju na bezbrižne dane i mame osmijeh na lice čim ih ugledamo. Njihova prisutnost podsjeća nas na važnost jednostavnih stvari i topline koju pružaju pravo prijateljstvo i obitelj.

Upravo nas zato ne čudi da na društvenim mrežama niču profili plišanih medvjedića koji svakodnevno svojim avanturama uveseljavaju svoje pratitelje.

Najslađi čupavi putnici

Najčešće smo pronalazili one vezane uz putovanja, no oduševilo nas je kada smo otkrili obitelj preslatkih medvjedića s hrvatskom adresom.

Naime, riječ je o hrvatskom Instagram profilu imena Teddy Bears koji gotovo svakodnevno objavljuje zabavne fotografije plišanih medvjedića koje prati edukativan sadržaj vezan uz turističke destinacije diljem Lijepe Naše, ali i ostatak svijeta.

Ethan, Cissy, Benjamin, Blanche, Ben, Daniel i Fanny samo su neki od medvjedića koji pripovijedaju svoju priču i upoznaju nas s lokacijama koje su posjetili. 

Profil je napravljen 2021. godine, a prva objavljena fotografija snimljena je na vrhu otoka Hvara i na njoj poziraju dva medvjedića. „Mi smo jedna velika i sretna obitelj plišanih medvjedića iz cijelog svijeta. Pogledajmo naše avanture“, stoji u opisu fotografije.

Inspirativan vodič za putovanja

Unazad skoro tri godine, preslatka obitelj plišanih medvjedića, njihovi rođaci i prijatelji u obliku drugih igračaka ili stvarnih životinja putuju diljem svijeta. 

Tako smo neke od njih imali prilike vidjeti u Tunisu, Italiji, Mađarskoj, Turskoj, Austriji i Češkoj, Sloveniji, te, naravno, u Hrvatskoj.

Osim u prekrasnim zalascima sunca i drugim prirodnim ljepotama, ovi preslatki plišani medvjedići vole uživati u kulturno-povijesnoj baštini, iću i piću te raznoraznim manifestacijama.

Prate najnovije trendove u svijetu putovanja i imaju široku paletu interesa – od slikanja uz kapljicu vina, preko WRC-a, do izložbe Harryja Pottera. 

Osim što nas uveseljavaju simpatičnim odjevnim kombinacijama i predivnim pejzažima, istovremeno nas educiraju prenoseći informacije i zanimljivosti o lokacijama koje posjećuju.

Ovi ljupki plišani medvjedići odvest će vas do nekih od najpoznatijih svjetskih znamenitosti, ali i skrivenih nerazvikanih ljepota koje su vrijedne našeg posjeta.

Teddy Bears su najslađa inspiracija i drugačiji vodič za putovanja koji će vas na zabavan i zanimljiv način potaknuti na iduće putovanje.

Za dnevnu dozu slatkoće i nadahnuće za iduće putovanje zapratite Teddy Bears Instagram profil.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci