Čuvarice uspomena i vjerne suputnice na svakom putovanju: otkrijte ženske torbe Chic IB

Ženske torbe, Chic IB. (Foto: Toni Filipović)

Male, velike, sportske ili poslovne. Kvalitetne, elegantne i praktične. Postoje one bezvremenske ženske torbe koje biste voljeli uvijek imati uza sebe. Jer su dovoljno male da u njih stane samo ono neophodno ili jer su dovoljno velike da u njih možete strpati baš sve što vam je potrebno (pogotovo ako putujete s djecom). Jer vas asociraju na neku neobičnu pustolovinu. Ili jer vas podsjećaju na dragu osobu. U svojim ručno rađenim torbama Ivana Bičanić spaja ljubav prema stilu, duboku povezanost s prošlošću, ekološku osviještenost i želje suvremenih putnica. Pa, otkrijmo brend Chic IB iz Zadra!

Nautička ekokoža jako je zahvalan materijal, veoma kvalitetan i čvrst, otporan na sunce i vodu, a nježan na dodir.
Chic IB, bezvremenske ženske torbe. (Foto: Marin Gospić)

Ženska torba satkana od bezvremenskih vrijednosti

Torbe brenda Chic IB pričaju priču o ljubavi prema stilu, kvaliteti i putovanjima. Njihov dizajn, duboko povezan s prošlošću, a istovremeno tako moderan, temelji se na filozofiji stvaranja trajnih „komada” koji će izdržati test vremena baš poput kvalitetnih traperica, bijele košulje ili klasičnog sakoa koji nikada ne izlaze iz mode. Osim što ih biraju za sebe, mlađi naraštaji nerijetko nasljeđuju torbe Chic IB i od majke, tete ili bake zagovarajući tako i koncept „spore mode” koji se bazira na dugotrajnom nošenju istih komada.

Tote torba Mira, Chic IB, u crvenoj boji.
Tote torba Mira, Chic IB. (Foto: Toni Filipović)

Još jedna važna vrijednost ovih torbi, usmjerena prema budućnosti, leži u izboru materijala i ekološkoj osviještenosti. Naime, torbe Chic IB izrađene su od nautičke ekokože, mekanog materijala vrhunske kvalitete koji se upotrebljava u izradi detalja na luksuznim jahtama. Nautička ekokoža jako je zahvalan materijal, veoma kvalitetan i čvrst, otporan na sunce i vodu, a nježan na dodir. Proizvodi se u maloj tvornici u Italiji koja ima certifikat ekoproizvodnje. Svojom postojanošću i trajnošću torbe Chic IB čuvaju obiteljsku baštinu, ali i buduće uspomene te su stoga idealne suputnice za vaša putovanja.  

Ženske torbe, neizostavne suputnice na putovanjima.
Torbe Chic IB, neizostavne suputnice na putovanjima. (Foto: arhiva Chic IB)

Stil i praktičnost na putovanju

Ako i na putovanju ne želite odustati od svojeg stila, praktičnosti i elegancije, ključno je odabrati pravu torbu koja će podignuti bilo koju odjevnu kombinaciju. Da, čak i ako putujete u najopuštenijem izdanju, u trenirci i tenisicama. Čak i ako se osjećate najudobnije kada na leđima nosite ruksak ili ako trebate veliku torbu u koju će stati dovoljno grickalica i vode u slučaju odgode leta, najdraža igračka djeteta, najljepši suvenir s vašeg odmora…

Ruksak za žene kojem mekani materijal daje notu nježnosti.
Ruksak, sport torba, Chic IB. (Foto: Toni Filipović)

Kad već spominjemo praktičnosti i stvaranje uspomena, znamo i koji je najveći problem s velikim (i često prenatrpanim) torbama: u njima jako teško možemo iskopati mobitel kad nam treba! Koliko vam se puta dogodilo da niste uspjeli izvući mobitel na vrijeme baš u trenutku kad je sunce zalazilo na moru ili kad ste htjeli uhvatiti smiješnu grimasu svojeg četveronožnog prijatelja? Brend Chic IB ima trendy rješenje i za to: torbicu za mobitel i dokumente.

Torbica za mobitel u zelenoj boji.
Ženska torbica za mobitel i dokumente. (Foto: Toni Filipović)

Otmjenost i elegancija – kako je nastao brend Chic IB

Dok je živjela u inozemstvu, Ivanu je očarao francuski chic koji ne zahtijeva mnogo truda, nosi se bez napora, klasičan je i jednostavan. Inspirirala ju je i Italija – zemlja mode, boja, sjaja – i način na koji Talijani kombiniraju boje, uzorke i dodatke. Tako zaigrani, a opet u skladu i stilu. „Naziv mog brenda CHIC znači otmjenost i eleganciju unutar nekog modnog izričaja, a IB su moji inicijali. Volim klasiku, eleganciju i otmjenost s trendy štihom. Takve torbe dizajniram i izrađujem. To je moja vječna francusko-talijanska inspiracija”, objasnila je Ivana Bičanić koja sama dizajnira i ručno izrađuje svoje torbe.

Ženske torbe Chic IB.
Ivana Bičanić, Chic IB torba Mira. (Foto: arhiva Ivana Bičanić)

Svaka moja torba ima ime”, nastavlja Ivana. „Iza svake torbe stoji priča, tj. stvarna osoba koja je inspirirala njezinu izradu. Cluch torba Jadranka ne objedinjuje samo stil i eleganciju, već i duboku emocionalnu povezanost. Stvaranje ove torbe nadahnuto je ljubavlju prema mojoj mami Jadranki, koja je bila moj svijet dok je bila uz mene. Njezina snaga i ljepota održavaju se u svakom detalju ove torbe”, rekla je Ivana.

Osim što svakoj odjevnoj kombinaciji daju notu sofisticiranosti, torbe se mogu personalizirati odabirom boje i drugih detalja koji će u potpunosti odražavati vašu osobnost. Svi zaslužujemo komade odjeće koji nas povezuju s prošlošću, a istovremeno odražavaju našu suvremenu estetiku i bezvremenski stil.

Jeste li već odabrali savršenu suputnicu za svoja nezaboravna putovanja i svakodnevne šetnje gradom?

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci