Pridružite nam se ovog vikenda na prvom dvodnevnom izdanju Večeri vina i umjetnosti u osječkom Perivoju kralja Tomislava

Večer vina i umjetnosti. (Foto/Izvor: TZOBŽ)

Dolaze nam večeri koje će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko – baranjske županije vas uz partnere poziva na putovanje kroz čaroliju okusa, zvukova i vizija uz poruku – dobrodošli na Večer vina i umjetnosti, koja će se po prvi puta održati u dvodnevnom izdanju u predivnom Perivoju kralja Tomislava, u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024. godine.

Večer vina i umjetnosti, dvodnevni događaj.
Večer vina i umjetnosti. (Foto/Izvor: TZOBŽ)

Od 18 sati pa sve do 1 iza ponoći, dvije čarobne noći bit će posvećene iskustvu koje sljubljuje umjetnost, vino i glazbu u nezaboravnu simfoniju za sva osjetila. Zavirite u svijet gdje svaka čaša vina nosi priču, gdje note glazbe plešu u ritmu srca, a umjetnost oživljava prostor poput čarolije.

Otkrijte šarm najvećega grada na istarskom poluotoku koji nudi obiteljski odmor pun kulturnih doživljaja i adrenalinskih avantura

Večer vina i umjetnosti, glazbeni spektakl.
Noći koje sljubljuju umjetnost, vino i glazbu. (Foto/Izvor: TZOBŽ)

Bogat glazbeni i umjetnički program

Kapetanice i kapetani glazbenog putovanja bit će Fluentes (6.7.), No Jazz band (6.7.), Luise bend (5.7.), Sing Song Swing (5.7.), te Omke koji su spremni raskoš vina, umjetnosti i glazbe stopiti u neponovljivo iskustvo. Kao i uvijek, mnogima omiljeni događaj donosi art & lounge zone gdje će se za poseban ambijent pobrinuti majstori good mood kotlića, ekipa In da Sofa. Za vizualni umjetnički dojam Večeri tu su umjetnici Nikola Faller i umjetnici Udruge ReArt.

Večer vina i umjetnosti. Događaj za sve generacije.
Najmlađe generacije mogu uživati u bogatom umjetničkom programu i okusima. (Foto/Izvor: TZOBŽ)

Odazovite se pozivu Turističke zajednice Osječko – baranjske županije i Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite ova dva datuma na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina i umjetnosti već 12 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi.

Vidimo se u Perivoju kralja Tomislava 5. i 6. srpnja, gdje će se svaka čaša podignuta biti poziv na slavlje života, ljepote i umjetnosti. Do tada napunite „baterije“ jer vas očekuje obilje zabave!

Za više informacija posjetite službenu internet stranicu Visit Slavonia Baranja i Facebook događaj Večer vina i umjetnosti.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci