Malibu Barbie Café ružičasti je raj za sva osjetila zagriženih fanova kultne lutke Barbie!

Malibu Barbie Cafe. (Foto: Facebook Malibu Barbie Cafe)

Kultna lutka Barbie, koju je kreirala tvrtka Mattel, popularnija je nego ikada. Prvi je put predstavljena 1959. godine i otad gotovo da i nije bilo djevojčice koja je nije imala. Godinama je jedna od najpoznatijih i najprodavanijih lutaka na svijetu, a prošle je godine njezina popularnost dodatno porasla zahvaljujući filmu Barbie s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama. 

Otkad je film u srpnju prošle godine ugledao svjetlo dana, Barbie motivi zavladali su svijetom, a u središtu Barbie pomame našli su se i Barbie pop-up kafići. Malibu Barbie Café ležeran je restoran koji gostima omogućuje objedovanje u pravom Barbie ugođaju, a svaki detalj prostora i jelovnika pruža uvid u ono što bi sama Barbie večerala. 

LUV Fest – festival ljubavi, umjetnosti i lutanja pretvara Ljubljanu u kulisu iz romantičnog filma

Malibu Barbie pop-up kafići 

Uoči lanjskog prikazivanja filma Barbie otvorena su čak dva pop-up kafića koja su privukla pozornost posjetitelja iz cijelog svijeta. Riječ je o Malibu Barbie kafićima u New Yorku i Chicagu. Poslije je bajkovita atrakcija stigla i u Mall of the America u Minnesoti, a svoja vrata sad otvara i u Miamiju. 

Malibu Barbie Café otvorio se 31. siječnja u Wynwoodu, jednoj od najužurbanijih gradskih četvrti u Miamiju, poznatoj po mnogobrojnim šarenim muralima. Kao i njegovi prethodnici, ovaj pop-up projekt rezultat je suradnje Mattela i Bucketlistersa, iste tvrtke koja nam je donijela The Golden Girls Kitchen. 

Ponuda hrane i pića s Barbie twistom 

Malibu Barbie Café ležeran je restoran s naglaskom na brzoj hrani. Julie Freeland, viša direktorica globalne zabave u Mattelu, naglasila je da se u jelovniku Malibu Barbie Pop-Up Caféa naglasak stavlja na cjelodnevni doručak, obiteljsku hranu, ukusne deserte i zanimljiva pića. 

Posjetitelji mogu uživati u ukusnim jelima poput burritosa, burgera i pacifičkih rajskih palačinki, u raznim prilozima i dodacima poput humusa – naravno, u ružičastom tonu. Da bi posjetitelji mogli večerati poput lutke Barbie u prirodnoj veličini, zaslužna je polufinalistica Masterchefa Becky Brown. 

Poznata kuharica stoji iza dvaju različitih jelovnika hrane i pića, jednog za odrasle i jednog za djecu. Na jelovniku za odrasle, osim ukusnih toplih i hladnih jela, nalaze se i kokteli kao što su Cosmo, French 71, Mojito i Think pink margarita.

Malibu Barbie Café donosi vibru 1970-ih u ružičastoj boji 

Sve „barbike” i „kenovi” imat će priliku oživjeti svoje fantazije i uživati u raskošnom interijeru i mnoštvu atrakcija i lokacija za fotografiranje, a čim zakoračite u ovaj ambijent, imat ćete osjećaj kao da ste se teleportirali u živopisan Malibu davnih sedamdesetih godina 20. stoljeća. 

Cijeli interijer krase ružičaste boje, opušteni motivi s plaže, a sve zajedno odiše retro glamurom. Osim kreativno uređenog šanka i zanimljivo dizajniranih separea, tu je i kultna Barbie kutija za lutke u prirodnoj veličini napravljena za fotografiranje. U restoranu se nalaze i minimuzej barbika i suvenirnica za najveće obožavateljice popularne lutke. 

Pink Roller Disco na koturaljkama 

Na 65. godišnjicu Barbie, 18. veljače i 9. ožujka, u Malibu Barbie Caféu održava se rolanje. Minimalna dob za prijavu jest pet godina, a sva djeca na prostoru za rolanje moraju cijelo vrijeme biti u pratnji roditelja. Rolanje se održava u terminu u kojem ste zakazali posjet, a količina koturaljki i zaštitne opreme ograničena je, stoga posjetitelji mogu ponijeti svoju. Svaka ulaznica uključuje dva sata klizanja, cake popse i ružičastu limunadu dobrodošlice.

Ako se nađete u Miamiju, za rolanje se možete prijaviti na sljedećoj poveznici, a sav prihod donirat će se organizaciji Girls Inc. koja kroz svoje cjelogodišnje besplatne programe djevojkama u Miamiju pruža alate i resurse da odrastu u jake, pametne i odvažne žene. 

Većini djevojčica popularna Barbie uzor je od trenutka kad prvi put ugledaju tu savršenu plavokosu lutku. Dok se s njom igraju, maštaju o tome da imaju jednako prekrasnu kosu, odjeću i obuću poput Barbie te da žive u prekrasnoj ružičastoj kući. 

Zahvaljujući Malibu Barbie Caféu imate priliku na jedan dan uživati poput prave barbike u bogatom sadržaju iz Barbie svijeta i zanimljivoj i ukusnoj gastronomskoj ponudi.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci