Zimske radosti u Vrsaru: Besplatno klizalište, slatke radionice i doček Nove godine u podne u starogradskoj jezgri na vrhu brežuljka

Zimske radosti u Vrsaru. (Foto: TZO Vrsar)

Ove zime doživite veseli blagdanski ugođaj na proslavi zimskih radosti u Vrsaru. Općina Vrsar-Orsera i Turistička zajednica općine Vrsar u suradnji s brojnim lokalnim udrugama i obrtnicima već petu godinu organiziraju „Zimske radosti u Vrsaru – Festività invernali d’Orsera“.

Čarobno blagdansko vrijeme upotpunjeno je brojnim sadržajima, a program je započeo otvaranjem klizališta koje je otvoreno za posjetitelje svakodnevno od 16 do 22 sata, sve do ponedjeljka 8. siječnja 2024. godine.

Zimske radosti u Vrsaru. Zajedničko druženje na klizalištu.
Klizalište. (Foto: TZO Vrsar)

Raznovrsni program za djecu i odrasle na Trgu Degrassi

Tijekom prosinca, subote su rezervirane za zabavu, a najsimpatičniji dio programa je namijenjen djeci. Za kreativne radionice pobrinulo se Društvo naša djeca iz Vrsara, pa su tako u subotu, 16. prosinca, djeca izrađivala božićne čestitke i pisala pisma Djedu Božićnjaku te ukrašavala lica Face paintingom.

U srijedu, 20. prosinca, u dvorani Saline s početkom u 17 sati za najmlađe je organizirana predstava „Orašar“ u izvedbi Teatra Naranča. Nakon predstave djeci koja ne pohađaju Dječji vrtić Tići bit će podijeljeni pokloni.

Na Trgu Degrassi organizirane su svirke uživo lokalnih bendova. Posjetitelje će u četvrtak, 21. prosinca, zabavljati DJ NIGHT, a u subotu 30. prosinca nastupit će Gordan Gregurović, poznati natjecatelj iz talent-showa The Voice.

Pronašli smo najčarobniji advent u Istri koji će ugrijat svačije srce – Merry Chersan!

Čarobno blagdansko vrijeme u Vrsaru upotpunjeno je brojnim sadržajima sve do ponedjeljka 8. siječnja 2024. godine.
Zimske radosti u Vrsaru, klizalište. (Foto: TZO Vrsar)

U blagdanskom raspoloženju 21. prosinca 2023., u prostorijama Zajednice Talijana, održat će se radionica izrade slasnih vrsarskih amareta. Radionice su besplatne, a prijave obavezne na e-adresu: [email protected] ili na telefon: 052/441 – 746.

U subotu, 23. prosinca u župnoj crkvi sv. Martina u 17 sati, ženski pjevački zbor Mendule, zbor Talijana La Contrada, župni zbor Vrsar i župni zbor Funtana održat će tradicionalni Božićni koncert.

Lokalni ugostiteljski objekti pobrinut će se da posjetitelji mogu na trgu uživati u kuhanom vinu i zajedničkom druženju na klizalištu. Za veselu atmosferu i proslavu dočeka Nove godine u podne pobrinut će se „Paolo & Elita“, a zagrijavanje započinje u 11:30 sati na Trgu Degrassi u starogradskoj jezgri na vrhu brežuljka. Parkirališta na rivi, pored autobusne stanice i na samom ulazu u mjesto, pored vrtića su besplatna.

Više informacija o programu saznajte ovdje.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci