Internet portal www.familywelcome.hr (dalje u tekstu PORTAL) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, PORTAL neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

PORTAL može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet pružatelju usluga). Ove podatke PORTAL koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao svoje sadržaje te ih dodatno usmjerio i prilagodio čitateljima koji ga posjećuju.

PORTAL se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila PORTALA ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo pomoću koje internet mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za internet stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Svaki put kada otvorite neku stranicu, internet poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a u internet preglednicima možete brisati svoje kolačiće i upravljati postavkama spremanja kolačića.

Kako možete sami upravljati postavkama u pojedinim preglednicima saznajte na sljedećim poveznicama:

Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Kola%C4%8Di%C4%87i
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr

Family Welcome koristi nužne analitičke kolačiće, kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke poput analitike i na taj način osigurali pozitivno korisničko iskustvo, te poboljšali kvalitetu i sadržaj ponuđenih usluga.

Zloupotreba interneta i slanje neželjene elektroničke pošte

Ovdje na PORTALU vjerujemo u internetski svijet bez zloupotrebe naših klijenata i posjetitelja putem neželjene elektroničke pošte (SPAM) te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pojedincima, kompanijama i organizacijama koji zloupotrebljavaju internet na štetu nas pružatelja internetskih usluga i korisnika stanemo na kraj putem svim pravnih raspoloživih sredstava. PORTAL vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih e-mailova. Navest ćemo nekoliko detalja koji vam trebaju dati viziju koliko su vaši podaci na PORTALU sigurni.

Vaše e-mail adrese

PORTAL pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u našu newsletter listu. PORTAL koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku, iz bilo kojeg razloga, bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-pošte u bilo koje doba. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na našoj internet stranici (PORTALU).

PORTAL koristi podatke poput: ime, prezime, spol, dob i dr. kako bi personalizirao vaš profil koji ste kreirali, isključivo iz razloga da vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu vašim navedenim podacima ili u svrhu provođenja i obrade istraživanja putem newslettera, a sve u svrhu dobivanja relevantnih istraživačkih podataka koje nam koriste da budemo još bolji u poslu kojega obavljamo za vas.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi ćemo biti slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, a to mogu biti i oglasne poruke ili komercijalne poruke. Na primjer poslat ćemo vam poziv da se priključite u neku od naših edukativnih ili nagradnih igara na našem PORTALU.

Ispisivanje s mailing liste

U našim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista ili izmjena korisničkih podataka je vrlo jednostavna i napravljena “user friendly”. Dovoljno je da potražite link izmjena podataka koji se nalazi pri dnu naših newslettera ili na samom vrhu, i u dva koraka izmijenite svoje podatke ili se ispišite s mailing liste.

Vaša poštanska adresa

Vaše podatke o adresi stanovanja koristimo isključivo kako bismo vam poslali poklon/nagradu koju ste osvojili u nekoj našoj nagradnoj igri. Vaši podaci o stanovanju također podliježu našem pravilniku o zaštiti podataka i nikada ih nećemo prodati, posuditi ili dati na korištenje trećim osobama. Ukoliko želite izbrisati podatke o stanovanju s naše mailing liste to možete učiniti u svakom trenutku. Jednostavno se logirajte u svoj korisnički račun i samostalno izvršite sve promjene.

Za obradu osobnih podataka odgovornost snosi:

Autentika, obrt za poslovno savjetovanje, informacije i komunikacije

Travanjska ulica 11

10000 Zagreb

[email protected]

Ovi uvjeti su na snazi od 27. rujna 2023. godine.