Stiže nam ZekoEko avantura u zagrebački Zoološki vrt. Očekuje vas mnoštvo radionica, mini olimpijada i gigantska mirisna pinca!

ZooEko. (Foto: Diana Mikloš)

Portali Wish mama  i Wish.hr organiziraju sedmo edukativno i zabavno događanje za djecu, 1. i 2. travnja, u Zoološkom vrtu grada Zagreba na Edukacijskom trgu, u sklopu Zekanja u Zoo.

Tako će i ove godine od 11 do 18 sati, biti upriličen interaktivni, edukativni, zabavni i eko program simbolična naziva ZekoEko. Svjesni da je djeci  potrebna radost odrastanja, odraslima sreća u srcima, Uskrs je blagdan koji nas ispunjava upravo takvim emocijama.

ZooEko.
ZooEko radionice. (Foto: Wish mama portal)

Kazališne predstave, radionice, brojni nastupi i mini olimpijada

Projekt ZEKOEKO istinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak i utorak našeg događanja, zaigrati interaktivno edukativne kazališne predstave, ekozeko radionice, nastupiti dječji zborovi i plesne skupine i još mnogo izvrsnog i zabavnog sadržaja kroz koje će posjetitelje povesti ZekoEko, a koje će dodatno obogatiti atmosferu i stvoriti nezaboravne uspomene.

No to nije sve, jer ZekoEKo nam donosi i mini olimpijadu za djecu, gdje će uz potezanje konopa, prenošenja pisanica žlicom te igre pogodi kanticu, najbolji biti nagrađeni Zekinim nagradama.

Obogatite svoju blagdansku trpezu preslatkim uskrsnim gnijezdima za djecu (i odrasle)!

ZooEko. Bojanje pisanica.
ZooEko bojanja pisanica. (Foto: iStock)

Bojanje pisanica, sadnja mini vrta, potraga za pisanicama i eko radionica izrade igračaka s humanitarnom notom

I naravno ima još puno toga u Zekinom svijetu, od radionica bojanja pisanica i bojanki, sadnje mini vrta u svom domu, dječjih predstava iz Šarenog svijeta, mini mozgalica za vesele darove, kulinarskih radionica, disko zabave sa roditeljima, radosti, pjesme i uživancije.

Naši posebni gosti, Children for a Better World – podružnica Hrvatska, vodit će potragu za pisanicama uz bogate nagrade za djecu, ali i zabavnu eko radionicu izrade jedinstvenih igračaka, veselih lutkica od eko materijala. Na toj radionici, svako dijete imat će priliku priložiti svoje crteže uz tople želje i poruke podrške, koje će biti poslane s ručno izrađenim igračkama i još mnogim poklonima djeci u Domu Vugrovec.

Gigantska mirisna pinca za sve sladokusce!

Potvrda jedinstvenosti Zekinog grada u Zoološkom vrtu grada Zagreba dolazi kroz najavu najvećeg iznenađenja – po prvi put, na ZekoEko, djeca će zajedno izraditi gigantsku mirisnu PINCU. To će biti najveća i najslađa pinca ikada, a njome će se moći zasladiti baš svi!

Pridružite se u ovoj jedinstvenoj proslavi proljeća, zajedništva i radosti učenja. ZekoEko je prilika da zajedno stvaramo, učimo i rastemo, a sve to u predivnom ambijentu Zoološkog vrta Grada Zagreba.

Vidimo se na Edukacijskom trgu!

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci