Pripremite se na ukrcaj u Santa’s House Express, posjetite dvorac Djeda Božićnjaka i doživite nezaboravno iskustvo u Irskoj! 

Santa’s House Express. (Foto: Shutterstock)

Svako godišnje doba ima svoje prednosti, međutim u zimskim mjesecima vlada posebna čarolija. Božićni period je vrijeme praštanja, darivanja, druženja s voljenim osobama, ali i putovanja i novih doživljaja. Gradovi diljem svijeta zablistaju u svom najsvečanijem ruhu, ulicama i trgovima širi se miris božićnih kolača, klinčića, cimeta, kuhanog vina i drugih blagdanskih delicija. Magična atmosfera u nama budi želju za istraživanjem novih krajeva i upijanjem tog čarobnog ambijenta. 

Svako mjesto skriva svoje blagdanske atrakcije i običaje. Iako im je glavna poveznica Božić, svaka od atrakcija je posebna na svoj način i pruža sasvim novo iskustvo. Želite li ovih blagdana doživjeti nešto drugačije i obiteljski uživati u izletu iz snova, imamo ideju!

Božićna vožnja Santa’s House Express vlakićem

Na imanju Palmerstown House Estate u Irskoj čeka vas nezaboravan provod s Djedom Božićnjakom koje će oduševiti njegove najveće obožavatelje. Još od malih nogu posebnu ljubav gajimo prema tom bradatom djedici koji u jednoj noći razveseli toliko djece diljem svijeta. Sada je vrijeme da ponovno uživate u njegovu društvu i tu ljubav prenesete na vaše najmlađe. 

Otkrijte najljepše bečke trgove odjevene u svečano ruho, isprepletene blagdanskim raspoloženjem i okusima tradicije

Smještena odmah pokraj izlaza 8 na N7 i 15 minuta vožnje od Dublina, Santa’s House Express najbolje je mjesto za posjetiti Djeda Božićnjaka ove godine. Naime, cijelo iskustvo započinje na svjetlucavim vratima imanja Palmerstown House Estate. Nakon što se prijavite, slijede pripreme se za ukrcaj i putovanje vlakićem koje ćete zauvijek pamtiti. Ljubazni pomagači Djeda Božićnjaka bit će vam na raspolaganju kako biste cijelim putem imali sve što vam je potrebno do dolaska u dvorac Djeda Božićnjaka. 

Posjet dvorcu Djeda Božićnjaka i zabavnom božićnom sajmu

U prekrasnom seoskom dvorcu Djeda Božićnjaka očekuje vas topla dobrodošlica vilenjaka i Djedovih prijatelja. Nakon tople dobrodošlice slijedi upoznavanje s gospođom Mraz koja u kuhinji priprema svoje poznate božićne kolačiće. Na veliku sreću svih posjetitelja, ona uvijek ispeče viška kolačića kako bi baš svi mogli uživati u slasnim zalogajima. 

Zatim slijedi najvažniji sastanak, onaj s Djedom Božićnjakom koji će neko vrijeme provesti razgovarajući sa svakom obitelji pojedinačno i snimiti nekoliko zajedničkih fotografija. Nakon što sva djeca Djedu izreknu svoje božićne želje, on će ih nagraditi posebnim poklonom koji će ih zauvijek podsjećati na ovo nezaboravno iskustvo. 

Svako će dijete od Djeda Mraza dobiti prekrasan dar, pažljivo izrađen od potpuno recikliranih materijala u njegovoj tvornici igračaka. Maleni plišani huskyji smatraju se prikladnima za djecu od rođenja. 

Nakon druženja s Djedicom i njegovim pomoćnicima zabavi nije kraj. Vlak će posjetitelje odvesti u Winter Wonderland i Festive Funfair u kojem će moći uživati u raznoraznim vožnjama i božićnom sajmu. U ulaznicu su uključena dva žetona za lunapark, a gosti će na sajmu moći kupiti dodatne žetone za zabavni sajam i uživati u ukusnim svečanim poslastica poput poznate vruće čokolade ili širokog izbora tople hrane i pića. 

Ove godine slavi se desetljeće donošenja radosti Djeda Mraza na imanje Palmerstown House Estate, stoga baš je sada idealan trenutak da stvorite dragocjene uspomene sa svojom obitelji. 

Obiteljska avantura do dvorca Djeda Mraza

Posjetitelji mogu očekivati da će izlet trajati oko 90 minuta, uključujući jedan sat za putovanje vlakom i posjet dvorcu Djeda Mraza. Također, mogu provesti koliko god vremena žele u selu Winter Wonderland gdje mogu uživati u adventskom ugođaju. Gosti će također imati priliku kupiti profesionalno otisnutu fotografiju za uspomenu na sanjkama Djeda Božićnjaka.

Cijena ulaznica za odrasle iznosi od 24 do 26 eura, za djecu od 32,50 do 36,50 eura, a za novorođenčad od 14 do 16 eura, ovisno o periodu dolaska. Na zabavni vlak koji vozi do dvorca Djeda Božićnjaka možete se ukrcati sve do 23. prosinca 2023.

Do imanja Palmerstown House Estate u Johnstownu najbrže je stići osobnim automobilom ili autobusom iz Dublina. Put traje nešto manje od sat vremena, a autobusnu kartu možete pronaći po cijeni od 8 do 12 eura.

Vožnja Santa’s House Express vlakićem i posjet dvorcu Djeda Božićnjaka nezaboravno je iskustvo za cijelu obitelj. Stoga, ako se za ove blagdane nađete u Dublinu, neka vam ovo bude inspiracija za uživanje u najljepšem okruženju i toplom blagdanskom ozračju.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci