MiniPolis – prvi dječji grad na zapadu Zagreba u kojem mališani otkrivaju što žele postati kad odrastu!

MiniPolis, prvi dječji grad u zapadnom dijelu Zagreba. (Foto: MiniPolis)

U zapadnom dijelu Zagreba (Z centru) smjestio se prvi dječji grad u Hrvatskoj!

MiniPolis je interaktivni grad za djecu, ali i njihove roditelje i učitelje koji ih prate u najvećoj istraživačkoj avanturi djetinjstva. Čini ga četrdesetak minijaturnih kućica, smještenih na prostoru od 2.000 kvadrata, u kojima se djeca upoznaju s više od 50 zanimanja. Na ovaj način mališani otkrivaju i razvijaju svoje talente, strasti i vještine. 

Baš kao svaki grad iz mašte, MiniPolis ima vlastitu zračnu luku, vatrogasnu postaju, veterinarsku ordinaciju, poštu, prodavaonicu i sve druge elemente i sadržaje koji čine grad.

MiniPolis.
MiniPolis, prvi dječji grad. (Foto: Promo)

Tramvaj, zrakoplov i prodavaonica – neke od atrakcija kojima se djeca najviše razvesele

Crotram TMK 2200 u prepoznatljivoj plavoj boji prva je stvar koju posjetitelji uoče prilikom dolaska na glavni trg MiniPolisa i prva stvar u koju mališani požele odjuriti! U ovoj ogromnoj didaktičkoj i interaktivnoj igrački mališani su najradije vozači i kontrolori karata, dok su putnici najčešće – roditelji.

Otkrijte šarm najvećega grada na istarskom poluotoku koji nudi obiteljski odmor pun kulturnih doživljaja i adrenalinskih avantura

MiniPolis. Crotram.
Crotram TMK 2200. (Foto: Promo)

Zračna luka jedno je od najuzbudljivijih i najpopularnijih mjesta u čitavom MiniPolisu, a uniforme pilota i kabinskog osoblja te pojedini dijelovi unutrašnjosti Airbusa A320, preneseni su iz pravog pravcatog zrakoplova Croatia Airlines.

Zračna luka.
Zračna luka. (Foto: Promo)

Arhetipska interakcija prodavača i kupca jedan je od najponavljanijih i najpopularnijih scenarija dječjih igara svih generacija, uključujući i današnje generacije mališana. Prodavaonica u MiniPolisu smještena je na glavnom gradskom trgu i redovito je jedno od najposjećenijih i najomiljenijih mjesta koje je podjednako privlačno i djeci i roditeljima.

Prodavaonica.
Prodavaonica. (Foto: Promo)

Karting za cijelu obitelj!

Prava pravcata mini go-kart staza na vanjskoj terasi MiniPolisa! Mališani voze električne Segway Ninebot Gokart Pro kartinge, a na njihovu trkaću izvedbu cijelo vrijeme paze naši animatori.

Go-kart staza.
Go-kart staza. (Foto: Promo)

Mini go-kart nije nužno zabava samo za malene vozače, već i za njihove roditelje te stariju braću i sestre jer kartinge mogu voziti svi visoki između 130 i 190 cm. Uz karting ulaznicu nije nužna kupovina dodatne MiniPolis ulaznice, a dodatne informacije možete saznati na poveznici ovdje.

Go-kart staza za cijelu obitelj.
Go-kart staza za cijelu obitelj. (Foto: Promo)

MiniPolis Café & Snack Bar

Najugodnije i najudobnije mjesto za opuštanje, uz bogatu ponudu pića i slatkih i slanih zalogaja, dok vaša djeca uživaju u atrakcijama je MiniPolis Café. Smješten je na glavnom trgu dječjeg grada i uvijek je u središtu događanja, a tijekom sunčanih i toplih dana naši posjetitelji mogu uživati na prostranoj vanjskoj terasi.

Terasa za osvježenje.
Terasa za osvježenje. (Foto: Promo)
Café & Snack Bar.
Café & Snack Bar. (Foto: Promo)

Sve o MiniPolisu možete pogledati na službenoj internetskoj stranici minipolis.hr, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, YouTube ili LinkedIn.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci