Druženje pod pjenom, rekreacija i opuštanje u bazenima čekaju vas u najvećem vodenom parku u istočnoj Europi! 

Bizovačke toplice. (Foto i izvor: Bizovačke toplice)

Neki vole zimske aktivnosti poput skijanja, snowboardinga ili planinarenja pa se odlučuju za posjet lokacijama koje im nude uživanje u snježnim pejzažima, dok drugi preferiraju tople destinacije na kojima mogu uživati u suncu, plažama i tropskom okruženju. 

Velik broj ljudi kako u ljetnim, tako i u zimskim mjesecima, ipak se odlučuje za posjet toplicama ili wellness centrima kako bi se opustili, zabavili i začinili svakodnevicu. Na bogatoj slavonskoj ravnici, na samo 20 minuta automobilom od Osijeka, nalaze se Bizovačke toplice – najveći vodeni park u istočnoj Europi. 

Unutarnji bazeni, Bizovačke toplice.
Bizovačke toplice, unutarnji bazeni. (Foto: Bizovačke toplice)

Aquapolis – mjesto gdje zabava nikad ne prestaje 

Aquapolis je multifunkcionalan kupališni kompleks koji donosi pregršt vodenih atrakcija i jamči vrhunsku zabavu za sve generacije. Zimi je to zatvoren, klimatiziran i zagrijan na idealnoj temperaturi zabavno-rekreacijski prostor, dok se ljeti ponuda upotpunjuje zelenim sunčalištima i otvorenim terenima za sport i rekreaciju.

Sastoji se od jedanaest bazena različite veličine i namjene, restorana i barova, a posjetitelje svakog dana očekuju razne aktivnosti i atrakcije.

Unutarnji bazeni uključuju poluolimpijski bazen, rekreacijski bazen za neplivače, dječji bazen, bazen s vodenim atrakcijama, masažne bazene različitih veličina i dubina, whirlpool i termalne bazene. Dio bazena je međusobno povezan vodenim međuprostorima, a dio različitim mostovima i otočićima. U sklopu unutarnjih bazena tijekom zimskog perioda u ponudi je i Aqua bar u kojem se možete osvježiti.

Što kažete na svima dobro poznatu, ali drugačiju zabavu? Otkrijte Mini Zoo Land, tematski park za obiteljsku avanturu u Sloveniji

Bizovačke toplice sadrže bogatu ponudu usluga i atrakcija za sve generacije

U Aquaparku vas čekaju besplatne ležaljke i suncobrani na bazenu, Mini klub i škola plivanja, a za zabavu u ljetnim mjesecima pobrinut će se animatori. Osim kupanja u bazenima i sunčanja posjetitelji se mogu zabaviti na terenima za veliki i mali nogomet, košarku, rukomet, tenis, stolni tenis i odbojku. 

Bizovačke toplice osim vodenim gradom i uslugama lječilišta posjetitelje privlače vrhunskim smještajem u novouređenim sobama i apartmanima uz puni pansion, raznim wellness tretmanima, saunama, masažama i mnogim drugim aktivnostima koje pridonose opuštanju i revitalizaciji tijela.

Bizovačke toplice, Pool party.
Bizovačke toplice, Pool party. (Foto: Bizovačke toplice)

Šareni burger prije Pool Partya o kojem priča cijela Slavonija

Ništa ne upotpunjuje aktivan obiteljski dan pun zabave i relaksacije na bazenima kao odlična gastronomska ponuda. Predah od kupanja na bazenu potražite u restoranu koji pruža prekrasan ambijent i ponudu raznih burgera obojenih prirodnim bojilima, koji osim posebnog izgleda imaju i poseban okus. Iako na svom jelovniku restoran nudi i klasične pizze, najpopularnija je ipak ona od crnog tijesta koja osim okusom, očarava i svojim zanimljivim izgledom. 

Radno vrijeme bazena je od 10 do 20 sati, a jedna od najvećih atrakcija je Pool Party koji se održava subotom od 20 sati do ponoći. Kraj tjedna obilježava se obiteljskom nedjeljom u Aquapolisu. Ona uključuje uživanje u vodenim aktivnostima i pjena-programu koji počinje u 15 sati. 

Cijena ulaznica za odrasle od ponedjeljka do petka iznosi 10 eura, dok je vikendom i praznicima 11,50 eura. Za djecu od 3 do 15 godina radnim danima iznosi 7 eura, dok je vikendima i praznicima 8 eura. Bizovačke toplice posjetiteljima nude i razne tjedne i obiteljske vikend-pakete koji uključuju kupanje, ručak i dodatne usluge, a cijelu ponudu pogledajte ovdje.

Bizovačke toplice - najtoplija jodna hipertermalna voda u Europi.
Bizovačke toplice – najtoplija jodna hipertermalna voda u Europi. (Foto: Bizovačke toplice)

Najtoplija jodna hipertermalna voda slanjača u Europi

Bizovačke toplice smjestile su se na izvoru ljekovite vode u slavonskoj ravnici. Zapravo je riječ o ljekovitoj vodi koja je ostatak Panonskog mora iz dubine od gotovo dvije tisuće metara. Svojim sastavom ovaj geotermalni izvor jedinstven je u svijetu, a danas predstavlja moderan kompleks koji doprinosi relaksaciji i poboljšanju kvalitete života. Termomineralna voda Bizovačkih toplica jedina je i najtoplija jodna hipertermalna voda u Europi koja doprinosi liječenju raznih bolesti i ozljeda te poboljšanja tjelesnih funkcija načetim posljedicama modernog načina života.

Raznolikost ponude i ljekovita svojstva Bizovačkih toplica odgovaraju potražnji posjetitelja svih generacija. Stoga, bilo da ste željni zabave, opuštanja ili putujete s malom djecom, prijateljima ili starijim članovima obitelji, ove toplice pravi su izbor za uživanje tijekom cijele godine.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci