Ako ste skloni pustolovinama, onda će vam se sigurno svidjeti Noćni safari i edukativni program Zoološkog vrta grada Zagreba!

Noćni safari ZOO vrta Zagreb. (Foto: ZOO vrt Zagreb)

I ove godine svibanj i lipanj rezervirani su za uzbudljiv Noćni safari koji će se održavati petkom i subotom od 10. svibnja do 29. lipnja ove godine u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Noćni safari posjetiteljima ZOO-a omogućuje da poznate vizure dožive iz nove perspektive te da životinje iz raznih dijelova svijeta promotre poput pravih istraživača.

Logorska vatra.
Logorska vatra. (Foto: ZOO vrt grada Zagreba)

Upoznavanje brojnih životinja, mitova i legendi uz logorsku vatru i slasne zalogaje

Pod vodstvom edukatora sudionici Noćnog safarija obilaze brojne životinje, među kojima su afrički lavovi, krokodili, merkati, bizoni, morski lavovi, oriksi, crvene pande, tukani, otrovne žabe… te proučavaju zmije, kornjače i škorpione. Na kraju večeri pustolovci svoje druženje zaokružuju uz pucketanje logorske vatre i uživaju u slušanju mitova i legendi s raznih strana svijeta, dok se s roštilja širi miris pečenih hrenovki.

Ovog vikenda održava se Samobor Craft Festival – festival malih zanata. Evo što vas sve očekuje!

Upoznavanje životinja.
Upoznavanje životinja. (Foto: ZOO vrt grada Zagreba)

Petak i subota nikad nisu bili pustolovniji

Noćni safari održava se petkom i subotom od 10. svibnja do 29. lipnja ove godine, od 18.30 do 20.30 sati. U programu može sudjelovati najviše 30 ljudi, a program je namijenjen starijima od sedam godina. Uz prethodnu rezervaciju cijena ulaznice iznosi 12 eura po osobi. Više detalja možete saznati ovdje

Noćni safari u ZOO vrtu grada Zagreba.
Noćni safari u ZOO vrtu grada Zagreba. (Foto: ZOO vrt grada Zagreba)

Kako je navedeno na njihovoj službenoj stranici, grupa se okuplja na kolnom ulazu za zaposlenike u ulici Fakultetsko dobro (dvjestotinjak metara sjeverno od istočne blagajne Zoološkog vrta). U slučaju obilne kiše ured edukatora Zoološkog vrta obavijestit će sve sudionike programa u tom terminu o otkazivanju programa. Povrat uplaćenog iznosa moguć je u slučaju kada Zoološki vrt otkazuje termin. 

Neka vam ova prilika bude poziv na nezaboravno iskustvo koje će vas povezati s divljim svijetom i otkriti vam čari prirode u urbanom okruženju, u srcu Zagreba. Vidimo se na ZOO avanturi!

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci