Dobro došli na portal Family Welcome – vaš vodič za putovanja s djecom.

Family Welcome vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Family Welcome.

Korištenjem i/ili registracijom na portal, Family Welcome korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Uvijeti korištenja

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga portala Family Welcome, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

Family Welcome portal zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

Family Welcome ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, pravodobnost i cjelovitost objavljenih podataka i točnost veza na druge internet stranice s obzirom na mogućnost ljudske pogreške. U slučaju pogrešnih podataka molimo posjetitelje da nas o istima izvijeste na e-mail adresu: [email protected] kako bismo ih mogli ispraviti.

Autorska prava

Sadržaj na portalu Family Welcome zaštićen je autorskim pravima. Kopiranje, mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu.

Sadržaj se može prenositi jedino i isključivo uz potpis Family Welcome s linkom na Internet stranicu Family Welcome.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Family Welcome i podložno je tužbi.

Linkovi na druge Internet stranice

Neki od linkova na portalu Family Welcome vode na internet stranice ili društvene mreže trećih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom Family Welcome portala te Family Welcome nije odgovoran za sadržaj tih stranica. Sadržaj izvan portala Family Welcome koristite na vlastitu odgovornost. Family Welcome portal nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav portala Family Welcome. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Ne dozvoljavaju se uvredljivi i pogrdni komentari ili oni koji se postavljaju s namjerom izazivanja nevolja. Također se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Promjene uvjeta korištenja

Family Welcome portal zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala te neće biti odgovorni za moguće posljedica proizašle iz takvih promjena.

Ovi uvjeti su na snazi od 27. rujna 2023. godine.