LEGO buketi trend su u uređenju doma i aktivnost koja donosi zabavu za cijelu obitelj 

Lego buketi. (Foto: Shutterstock)

LEGO® kockice jedna su od najpopularnijih igračaka iz djetinjstva, a u zadnjih nekoliko godina vraćaju se kao jedan od glavnih detalja u uređenju interijera. Kada govorimo o trendovima vezanima za uređenje doma, svake sezone iznova se upoznajemo s novitetima koji naš dom čine ljepšim i ugodnijim za život. Neki se trendovi vraćaju iz davnih godina prošlog stoljeća, dok su neki novi, svježi i drugačiji. Ipak, jedan od njih nikad ne izlazi iz mode, a riječ je o cvijeću. 

Cvijeće unosi boje, vedrinu, svježinu i radost u naš prostor i naprosto ga obožavamo. Nažalost, nismo svi vični održavanju biljaka. S druge strane, rezano cvijeće u vazama ima kratak rok trajanja. Popularan brend LEGO® svojom kolekcijom doskočio je problemu novim rješenjem i spojio našu ljubav prema dekoru, cvijeću i omiljenim kockicama te donio bogat izbor ukrasa u obliku omiljenog cvijeća. 

Razmišljate o odmoru u Baranji? Saznajte zašto je Suza savršeno mjesto za obiteljski bijeg u prirodu s daškom tradicije!

U nastavku donosimo predivne LEGO® bukete koji će vas oduševiti izgledom i dizajnom, vratiti u djetinjstvo i potaknuti cijelu obitelj da se skupi oko stola i sudjeluje u izradi dekoracije koja će podići izgled vašeg interijera. 

Buket crvenih ruža i gipsofila 

U najromantičnijem mjesecu u godini LEGO® je lansirao buket crvenih ruža začinjen nježnim bijelim gipsofilama. LEGO buket crvenih ruža s gipsofilama uključuje dvanaest crvenih ruža u tri faze cvjetanja i četiri grančice gipsofile s malim bijelim cvjetovima. 

Ovaj bezvremenski set sastoji se od četiri ruže u punom cvatu, četiri u početnom cvatu i četiri u pupoljcima s dugim zelenim stabljikama. U setu dolaze 822 kockice i upute za sastavljanje triju faza cvjetanja, a najduža ruža dugačka je više od 31 centimetar. 

Grančice japanske trešnje

Trešnjin cvijet jedan je od najvažnijih simbola japanske kulture te predstavlja ljepotu, buđenje i prolaznost. Cvatnja japanske trešnje predstavlja početak proljeća, a u nekim kulturama simbolizira ljubav, nježnost i ženstvenost. Njezini nježni, ružičasti cvjetovi divan su dodatak vašem dnevnom boravku, kupaonici ili hodniku. Ovaj prekrasan LEGO® set sastoji se od dvije grančice trešnjina cvijeta u kombinaciji bijele i ružičaste, a svaka grančica trešnjina cvijeta dugačka je više od 35 centimetara. U kreiranje prekrasnog buketa od 438 LEGO® kockica uključite sve članove obitelji, naučite više o simbolici japanske trešnje i ukrasite svoj dom cvijećem koje neće uvenuti. 

Cvijet lotosa simbol čistoće

Cvijet lotosa simbol je čistoće i ljepote, a karakteriziraju ga udubljene latice nježnih boja i veliki plutajući listovi promjera do 100 centimetara. Iako pravi lotus ne može preživjeti u zatvorenom prostoru, LEGO® ima rješenje. 

LEGO® set sastoji se od 220 kockica koje sastavljene čine dva cvijeta lotosa u punom cvatu i glavicu cvijeta u pupoljku nježnih nijansi ružičaste i bijele na dugim zelenim stabljikama. 

Tulipani cvijeće neopisive elegancije

Kada spominjemo proljetnice, moramo predstaviti prekrasan LEGO® set tulipana. Tulipani slove za jednu od najljepših vrsta cvijeća, a proteklih su nekoliko godina postali toliko popularni da su, uz bezvremenske crvene ruže, najpopularniji izbor za darivanje voljene osobe. 

Izrada LEGO tulipana aktivnost je u kojoj će uživati cijela obitelj, posebice oni stariji od osam godina. U setu se nalazi 111 kockica koje sastavljene čine tri cvijeta tulipana ljubičaste, bijele i žute boje koji se nalaze na podesivim stabljikama sa zelenim listovima. 

Buđenje života uz narcise

Narcis je jedan od prvih cvjetova koji u proljeće proviri ispod snježnog prekrivača i oduševi nas svojom ljepotom. Simbolizira nov početak nakon duge zime i nerijetko je glavni fokus našeg blagovaonskog stola tijekom uskršnjih praznika. 

Uz bojanje pisanica, izradu uskršnjih slastica i branje trave za uskršnjeg zeca, neka izrada LEGO narcisa postane vaša nova obiteljska aktivnost. LEGO® set sastoji se od 216 kockica koje sastavljene čine četiri cvijeta sa stabljikama i listovima visoka 30 centimetara. Cvjetove možete kombinirati kao dva narcisa u bijeloj i dva narcisa u žutoj boji. 

Suncokret – uljarica s mnogo imena

Cvijet suncokreta očarava svojim odvažnim stasom i žutim laticama koje asociraju na ljeto i vedrinu, a ne možemo zanemariti ni njegovu povezanost s našom prekrasnom Slavonijom. Njegova sklonost suncu i ritualno okretanje prema istoku kako bi dočekao prve zrake jutra i dalje izaziva znatiželju, no njegova pojava bez sumnje donosi osjećaj ljetnih dana i osvježava prostor.

LEGO® set suncokreta sastoji se od 191 kockice koje sastavljene čine dva cvijeta s podesivim zelenim stabljikama i listovima visoka 25 centimetara. Osim što će se sastavljajući ovaj set cijela obitelj odlično zabaviti, uz vedre i raskošne suncokrete veselja i optimizma u vašem domu neće nedostajati tijekom cijele godine. 

Raznoliki LEGO® buketi 

Za kreativce koji obožavaju raznoliko cvijeće i vole samostalno kreirati bukete LEGO® je predstavio set Flower Bouquet koji se sastoji se od 756 kockica s pomoću kojih cvijeće za vazu možete kreirati po vlastitom ukusu. 

Uz ovaj set kreirajte ruže, tratinčice, astere i drugo poljsko cvijeće te kreirajte zanimljive aranžmane koji će postavljeni u vaze unijeti dašak proljetne lepršavosti u vaš prostor. 

Kreiranje ovakvih buketa sasvim je sigurno mnogo zabavnije od odlaska u cvjećarnicu i kupnje buketa. Osim što su prekrasan dodatak domu, izrada LEGO® cvjetnih buketa društvena je aktivnost koja će zabaviti i opustiti sve članove obitelji. Za razliku od prirodnog cvijeća, LEGO® cvijeće nema rok trajanja i zauvijek će vas podsjećati na prekrasne obiteljske trenutke koje ste proveli zajedno ih sastavljajući. 

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci