Čarobni, kockasti, bajkoviti, slatki – FUNtastični vikendi o kojima će vaša djeca tjednima pričati!

Falkensteiner Zadar. (Foto: arhiva, Falkensteiner Zadar)

Toliko zabave, učenja kroz igru i dječjeg veselja čeka vas u Falkensteiner hotelu i kampu u Zadru – počeli su FUNtastični vikendi, najbolja zabava za cijelu obitelj!

Za najmlađe putovanja su vrijedna iskustva, otkrivanje svijeta, nove aktivnosti, ali i interakciji s vršnjacima izvan škole i vrtića. Gdje pronaći bolju priliku za nove dječje avanture od FUNtastičnih vikenda u Falkensteiner Club Funimation Borik i Premium Camping Zadar? Zabavni animacijski programi za obitelji s djecom uz mnoštvo igara i aktivnosti traju sve do 29. travnja.

Spas u zadnji čas: gadgeti bez kojih ne možemo zamisliti odlazak na putovanje

Falkensteiner Zadar.
Falkensteiner Zadar. (Foto: arhiva, Falkensteiner)

Vikendi puni avanture i zabave

Na Vikendu magije, od 23. do 25. veljače, djeca će se družiti s najpoznatijim mađioničarom u Hrvatskoj Magicom Leonom i njegovim pomagačem gospodinom Mončinom. Održat će se i škola čarobnjaštva!

Jeste li znali da na svijetu postoji više od četiri stotine milijardi LEGO®kockica. Kada bi se složile zajedno, bile bi više nego što je od Zemlje do Mjeseca. Ne propustite Lego avanturu i društvo Lego® kostimiranog lika tijekom Kockastog vikenda od 15. do 17. ožujka.

FUNtastični vikendi u Falkensteiner hotelu i kampu.
FUNtastični vikendi. (Foto: arhiva, Falkensteiner)

Superheroji i princeze – za svakoga ponešto

Superheroji vikend od 22. do 24. ožujka oživjet će likove iz omiljenih dječjih u vrtlogu zabavnih aktivnosti. Uskršnji vikend u Zadru započet će velikom uskrsnom radionicom, potragom za mrkvama i partyjem iznenađenja. Bajkoviti vikend od 5. do 7. travnja bit će ispunjen svijetom prinčeva i princeza na mjestu gdje bajke oživljavaju, a čarolija vlada.

Falkensteiner animacija.
Falkensteiner animacija – Falky. (Foto: arhiva, Falkensteiner)

Slatki vikend prema poznatom dječjem romanu

A kako šećer dolazi na kraju, posljednjeg vikenda mališane očekuju tri dana puna slatkih užitaka i čarobnih trenutaka. Tijekom Slatkog vikenda od 26. do 29. travnja djeca se mogu upustiti u uzbudljivu potragu pronalaženja Zlatnih ulaznica, radionice čokolade i kušaonice Willyja Wonke prema poznatom dječjem romanu ”Charlie i tvornica čokolade”.

U Falkensteiner Club Funimation Borik hotelu djeca imaju posebne pogodnosti – osim što djeca do 12 godina imaju besplatan smještaj, za njih se u Falky Landu – velikom svijetu pustolovine, brine specijalizirani tim animatora. Za roditelje tu su sportovi na vodi, tenis i odbojka na pijesku te raskošna Aquapura spa & wellness ponuda. Osvježenje mogu pronaći i u baru, a preporuka je i zajednička obiteljska šetnja uz more do povijesne jezgre Zadra.

PR: Lollipop

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci