Sve je spremno za sljubljivanje vina, hrane i zabave na prvom Wine & Walk festivalu u tunelu Grič!

Zagreb Underground, vinska manifestacija. (Foto: Adria.fun)

Evo kako će izgledati vikend zabava u najvećoj podzemnoj vinariji u Hrvatskoj! Od 12. do 14. travnja, u tunelu Grič u Zagrebu, održava se prvi Wine & Walk festival pod zemljom, naziva ZAGREB UNDERGROUND. Prilika je to za sljubljivanje više od 200 hrvatskih vina i delicija domaćih OPG-ova u tunelu dugačkom 350 metara, koji će ovom prilikom postati najveća podzemna vinarija u Hrvatskoj.

Organizatori su pripremili bogat program zabave kojeg predvodi DISCO MAGIC BAND, koji će zagrebačko podzemlje ispuniti hitovima Abbe, Boney M-a, Chic-a, Kool and the Ganga, Donne Summer, Hot Chocolatea, Michael Jacksona, Village Peoplea i mnogih drugih. Između setova, DJ MacGregor dodatno će užariti atmosferu obradama legendarnih hitova iz Studija 54.

Zagreb Underground.
Zagreb Underground. (Foto: Adria.fun)

Degustacija više od 200 etiketa vina uz domaće delicije

Cijeli tunel Grič bit će podijeljen na četiri hrvatske vinske regije uz gostujuće vinare iz Hercegovine, stoga će posjetitelji iznad 18 godina moći degustirati bogatu paletu bijelih, crvenih i ružičastih vina, ali i vrhunskih pjenušaca, domaćih rakija i likera.

Osim raznolikih vina, obiteljsko – poljoprivredna gospodarstva poslužit će svoje proizvode za degustaciju. Na njihovim štandovima moći će se kušati slavonske i dalmatinske kobasice, pršut, čvarci, kulen, maslinova ulja, pčelarski proizvodi, salate od tune i inćuna, sirevi te ostale domaće delicije.

Festival s humanitarnom notom i bogatom nagradnom igrom

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 25 eura, za period od 15 do 17 sati te 30 eura za degustacije od 17.30 do 19.30 sati. Ulaznice se mogu kupiti i na dane održavanja festivala od 14.30 sati, po cijeni od 30 i 35 eura.

Uz svaku ulaznicu posjetitelji će dobiti i originalnu ZAGREB UNDERGROUND čašu i mini katalog za lakše snalaženje u ponudi i zabavi. Degustacije su uključene u cijenu ulaznice. Važno je napomenuti da se ulaznice prodaju na svakih pola sata kako se ne bi stvorila gužva, a dozvoljeno vrijeme boravka u tunelu je do tri sata.

Dio zarade od prihoda od prodanih ulaznica ide i humanitarne svrhe za rad udruge Krijesnica, pa kupnjom iste posjetitelji ovog festivala pružaju potporu djeci oboljeloj od malignih bolesti te njihovim obiteljima. Svi koji kupe ulaznicu sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj imaju mogućnost osvojiti sedam dana all inclusive ljetovanja za dvije osobe u Labranda Senses Resortu u Vrboskoj na otoku Hvaru.

Radno vrijeme festivala je od 15 do 22 sata, ulaz je iz Mesničke ulice i svi posjetitelji se kreću jednosmjerno kroz tunel Grič od Mesničke do Radićeve ulice.

PR: Adria.fun

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci