Doznajte zašto Poli paštetu, iako je tek nedavno stigla na police trgovina, djeca već obožavaju!

Poli pašteta na kruhu. (Foto: Marija Herjavić Jerkić)

Početkom zime prošle godine, Poli, legendarni brand koji je prisutan u gotovo svakom hrvatskom kućanstvu, iznenadio nas je širenjem svoje „obitelji“ i predstavio svoj najnoviji proizvod – Poli paštetu. Iako je na tržištu tek neko vrijeme, ova pašteta brzo je pronašla svoj put do srca djece i odraslih diljem Hrvatske.

Što je to što čini Poli paštetu tako posebnom? Odgovor leži u njezinim visokim standardima kvalitete i predanosti vrhunskog okusa koji su sinonim za Poli brand još od 1974. godine. Poli pašteta nije samo još jedna nova pašteta na tržištu; to je proizvod koji postavlja nove standarde kvalitete pašteta. S iznimno visokim udjelom najkvalitetnijeg pilećeg mesa i bez umjetnih dodataka, Poli pašteta donosi pravu esenciju okusa i kvalitete.

Poli pašteta – delikatesa za male i velike pobjede

Slogan kampanje za Poli paštetu jasno naglašava njezinu sveprisutnost: „Kad mažemo, smažemo! Od malih svakodnevnih pobjeda do svjetskih postignuća. Poli pašteta je za sve nas!“

Ova pašteta postala je pouzdan suputnik u svakodnevnim situacijama kada nas iznenada uhvati glad. Bez obzira na to jeste li na sastanku, u školi, na izletu ili na duljem putovanju, Poli pašteta nudi praktično rješenje koje pritom nikada ne štedi na ukusu.

Poli pate na kruhu. (Foto: Marija Herjavić Jerkić)

Poli pašteta je idealna za sve one koji su u pokretu, a ovo su neki od ključnih razloga:

Kvaliteta i svježina: Kvaliteta i svježina su na prvom mjestu kada je riječ o Poli pašteti. Za razliku od većine pilećih pašteta koje se proizvode od strojno otkoštenog mesa, kod Poli pašteta to nije slučaj jer Perutnina Ptuj ne koristi ovaj proces u svojoj proizvodnji. To znači da se u proizvodnji Poli paštete koristi isključivo visokokvalitetno svježe meso od cijelog mišića. Ovaj pristup proizvodnji rezultira paštetom koja je ne samo iznimno ukusna, već i ugodnog mirisa i mazive teksture.

Praktična ambalaža za putovanja: Praktična ambalaža za putovanja je još jedna značajka koja čini Poli paštetu pravim izborom za sve „u pokretu“. Bez obzira na to jeste li sportaš koji ide na trening, poslovna osoba na sastanku ili roditelj koji putuje s djecom, Poli pašteta je uvijek spremna na odgovor. Njezina ambalaža je dizajnirana za lako uklapanje u različite torbe i ruksake. Dostupna je u tri različita pakiranja (95, 50 i 30 grama) što omogućava prilagodbu i konzumaciju za sve generacije. Bez obzira na to koju vrstu torbe nosite, Poli pašteta neće vam zauzeti puno prostora.

Sofisticirana eksplozija okusa u pašteti

Raznolikost okusa: Pašteta dolazi u različitim okusima kako bi zadovoljila sve gurmanske potrebe djece i odraslih. Možete birati između Poli Classic, Poli Gourmet ili Poli Kids, što je čini odličnim izborom za svakoga.

Poli Pate Gourmet je eksplozija okusa, gdje sofisticirana mješavina začina diktira ritam mazanja kruha.

Za sve vas kojima je klasična glazba pomalo dosadna, evo pravog rock and rolla u pašteti. Poli Pate Kids najbolja je pileća pašteta na svijetu, što dokazuju istraživanja među djecom u galaksiji. Blagi Poli okus osvojio je mala nepca posvuda i zauvijek.

Poli Classic pašteta širi se kad se namaže. Pašteta s visokim udjelom najkvalitetnijeg pilećeg mesa i bez aditiva (E-brojeva).

Praktičnost i lakoća mazanja za djecu: Poli pašteta je odličan izbor za brzi međuobrok. Njezina kompaktna ambalaža s jednostavnim patentom za otvaranje (bez potrebe za snažnim mišićima!) pokazala se kao savršena opcija za djecu. Roditelji se samo moraju pobrinuti za komadić kruha s kojim će ju djeca brzo smazati!

Uz Poli paštetu, svaki obrok postaje praktičan, ukusan i pun kvalitete – prava pobjeda za sve koji žive ubrzanim tempom života ili često uživaju na svojim zajedničkim putovanjima!

Poli pašteta nagradna igra. (Promo)

Držite se čvrsto za svoje stolice jer Poli donosi urnebesno zabavan natječaj na Instagramu! Zapratite ih za više informacija o načinu sudjelovanja.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci