Spektakularna RetrOpatija rasplesat će „baš sve“ generacije u ritmu swinga, jazza, rocka i disca

RetrOpatija. (Foto: TZ grada Opatija)

Omiljena opatijska manifestacija održat će se od 27. do 29. lipnja i Opatiju ponovno ispuniti sjajnom glazbom, jedinstvenim modnim izričajem, otkačenim plesnim ritmom i odličnom atmosferom.

Zamislite kako u ritmu swinga, jazza, rocka i disca plešete kroz glazbenu povijest ulicama grada čije su ljepote davno osvojile europsko plemstvo dok se pred vašim očima oživljavaju stilovi zlatnih dekada prošlog stoljeća u jednom od najljepših mediteranskih gradova. Woody Allen je putovanje u prošlost zamišljao u ponoć u Parizu, a Turistička zajednica grada Opatija putovanje u prošlost pretvorila je u stvarnost…

RetrOpatija.
RetrOpatija. (Foto: TZ grada Opatija)

Omiljeni glazbeno plesni vremeplov

RetrOpatija, omiljena opatijska manifestacija poznata i kao glazbeno plesni vremeplov u zlatne dekade 20. stoljeća, održat će se od 27. do 29. lipnja i Opatiju ponovno ispuniti dobrom glazbom, jedinstvenim modnim izričajem, otkačenim plesnim ritmom i odličnom atmosferom.

Skriveni dragulj kontinentalne Hrvatske: Istražite netaknutu prirodu Lonjskog polja i okusite tradicionalne posavske specijalitete

RetrOpatija, omiljeni party pod vedrim nebom.
RetrOpatija. (Foto: TZ grada Opatija)

Tijekom tri dana manifestacije svaki kutak Opatije pulsirat će retro energijom uz jedinstvenu kulisu prigodno uređenih izloga i lokala, retro sajam, stare automobile, vespe, plesače, frizere i ludi disco party. U jednom trenutku bit ćete dio glamuroznih 20-ih, desetljeća perla, šljokica i perja, a samo korak dalje moći ćete zaplesati uz ritmove rock’n’rolla, kose pune briljantina ili još jednom prošetati stare „trapezice“ uz hitove Bee Gees-a. Opatijski šminkeri, barberi i frizeri bit će vam na raspolaganju za retro make-over po vašoj želji, jer na RetrOpatiji i posjetitelji postaju dijelom jedinstvene retro kulise.

RetrOpatija.
RetrOpatija. (Foto: TZ grada Opatija)

Legendarni party pod zvjezdanim nebom

Vrhunac trodnevnog putovanja kroz glazbenu prošlost bit će disco party pod zvjezdanim nebom na Ljetnoj pozornici, najljepšoj pozornici na Mediteranu. Starije generacije zabavljat će se kao u najboljim danima legendarnih disco klubova, a oni mlađi će iskusiti čari nekadašnjih plesnjaka.

RetrOpatija je omiljena opatijska manifestacija zahvaljujući ritmu glazbe i plesa, druženju uz vrhunsku atmosferu i nezaboravnom doživljaju putovanja u prošlost. Ponovno ćemo se prisjetiti zlatnih razdoblja iz povijesti glazbe i mode te zaboraviti na sve brige modernog svijeta. Zato, iz ormara izvucite točkaste haljine, najbolje „trapezice“, natapirajte frizure, uvrnite brkove i pridružite se „party-u stoljeća“!

Više informacija o događaju i prometnoj regulaciji saznajte na službenoj poveznici.

Ako ti se svidio ovaj članak podijeli ga s drugima:

Najnoviji članci